Monday, January 31, 2011


                        

قنبری: تفکیک جنسیتی توهین به دانشجو است 

تاریخ : ۱۱ بهمن ۱۳۸۹ • شاخه : اهم اخبار٬ سرخط خبر چاپ این مطلب چاپ این مطلب
«تغییر»: عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان این که طرح‌هایی مانند طرح تفکیک جنسیتی طرح‌های موفق و مناسبی نیستند، افزود: این طرح توهین به دانشجو است و به جای تفکیک جنسیتی باید روابط درست و رعایت حریم‌ها را به دانشجویان آموزش داد.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس و نماینده ایلام با بیان این که طرح‌هایی مانند طرح تفکیک جنسیتی طرح‌های موفق و مناسبی نیستند، افزود: این طرح توهین به دانشجو است و به جای تفکیک جنسیتی باید روابط درست و رعایت حریم‌ها را به دانشجویان آموزش داد.
داریوش قنبری گفت: طرح تفکیک جنسیتی در خور و شان دانشگاه‌ها و دانشجویان نیست و نوعی توهین به آنها محسوب می‌شود چرا که این چنین طرح‌هایی در واقع مطرح می‌کنند که دانشجویان هنوز به بلوغ فکری لازم نرسیده‌اند و از این رو لازم است با چنین طرح‌هایی، ‌دانشجویان را کنترل کرد.
وی ادامه داد: کنترل‌هایی از این نوع با انتظاراتی که از دانشگاه‌ها که افراد علم پژوهش و فرهیخته در آن فعالیت می‌کنند در تعارض است و این طرح‌ها نمی‌تواند نتایج مطلوبی در پی داشته باشد.
قنبری ادامه داد: طرح تفکیک جنسیتی نمی‌تواند یک طرح سراسری باشد و نظر قاطع وزارت علوم نیست و تنها در سطح داخلی دانشگاه‌ها اتفاق می‌افتد و به نظر می‌آید که نمی‌تواند طرح موفقی باشد.
همچنین عضو کمیسیون اجتماعی مجلس اظهار کرد: نباید مشکلات انگشت‌شماری که توسط عده‌ای اتفاق افتاده است را مبنای عمل قرار داد و آن را به کل دانشجویان و دانشگاه‌ها تعمیم داد.
قنبری ادامه داد: مسئله مهم آموزش روابط درست و رعایت حریم‌ها است و نباید نگاه به ارتباط دختران و پسران فقط یک نگاه جنسی باشد بلکه باید‌ به تعاملات سازنده آنها توجه کرد و در این زمینه می‌توان به ازدواج‌های موفق میان دانشجویان و رقابت‌های تحصیلی اشاره کرد.
وی افزود: اگر این طرح بخواهد در تمام کلاس‌ها اجرا شود باید هزینه‌های زیادی را صرف گسترش فضای کلاس‌ها و استخدام اساتید کرد که به نظر نمی‌رسد این طرح بتواند عملی شود یا حتی تاثیری مثبت بر کیفیت آموزش داشته باشد.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس همچنین بیان کرد: اجرای این طرح آثار سویی در سطح جامعه می‌تواند داشته باشد و بحث تفکیک جنسیتی از جمله مقوله‌هایی هست که فمنیست‌های افراطی نیز به آن می‌پردازند و باید مراقب بود که این مسئله توسط عده‌ای با چاشنی اعتقادات مذهبی گسترش پیدا نکند.
قنبری ادامه داد: باید سوءظن‌ها به افراد در جامعه و به ویژه قشر دانشجو کاسته شود و به این نکته توجه کرد که در جامعه مذهبی‌ای مانند ایران اصولاً افراد خود حریم‌ها و ارزش‌ها را به خوبی می‌دانند و نیازی نیست که عده‌ای کاسه داغ‌تر از آش باشند.


No comments:

Post a Comment

ماه خردا در فرهنگ سنتی ایران

خردادگان جشن پاسداشت آب و گیاه و آبادانی                                        گرامی باد .... ایرج ادیب زاده: به فرخندگی هم نامی روز و ماه ...