Tuesday, February 22, 2011


Related:




Družine političnih zapornikov: sedi na javnem mestu je eden od načinov samo, da ostane
Skupina družin, političnih zapornikov, v pismu, naslovljenem na Grand Ayatollahs posnemati držav, opozarja prejšnjih dopisov in peticijo, in ne da bi njihov rezultat - glede zatiranja naložena političnih zapornikov in njihovih družin - možnost "sedi" družini neizbežno politične zapornike v javnih prostorih, kot enega od načinov samo odšel v svojo poročali. 



Avstrija, iranske Taekwondo Federation je bilo
Reza Zadhmhmd je, da je sicer doktor ekonomije pred federaciji tehničnega odbora kot predsednik in član odbora avstrijske Taekwondo unije, je bila Evropa predsedniku zveze Avstrije je bil izbran. Eden izmed profesorjev Mohammed ti rodil v Avstriji 25 let velike možnosti, da so stalno prebivališče v tej državi Taekwondo je tudi že predstavil številne športne skupnosti.. 


Zadnje Fotografije in News of Gaddafi, libijski diktator
Ona Šiška v avto in pa rekel: Nocoj sem hotel iti provladne mladinske zbrali, da bi se z njim zjutraj je bilo deževno, ampak škoda! Libijska državna televizija sinoči pod minuto kratki film Muammar Gaddafi, diktator te države igral Qaddafi vztrajal, da ni zapustil državo. Inside star avto je bil prisoten in je bila sprejeta dežnik.



Seyed Ali Homeinija opozorilo, da duhovnikov Vamzdgy
Hojatoleslam Bratstvo in Sayyed Ali Homeinija, vnuk Imam Khomeini, kritiziral sodelovanje duhovščine v najmanjši stvari, ljudi, kot duhovnika Vamzdgy opozoril skorjo. Geslo: Opozoril je tudi, da so intelektualci menijo, da je treba Imam lahko vrgel svojo besedo, govori za medije povedal: "Imam je dejal, kolikor naj vztrajajo, da vržemo dati odgovora", izkrivljena in ponovil vedeli, da nekateri duhovniki ne vem, ker odgovoriti na dvome, "Remy odpadništvo" so! 


Nasilje se spodbuja v House Avbashgrayy
Mednarodne kampanje za človekove pravice je danes izdala izjavo, da 200 poslancev zahteva Iran, da protest sojenje in izvršitev voditelji Iran, Mehdi Karroubi, Mir Hossein Mousavi, kriminal, "corruptor korupcije", zakonodajne in dostojanstvo Qzayy ە Iran je spremenila. Kampanjo iranski parlament pozval vlado in hujskanja k nasilju in ustaviti političnih procesov. 


AFSHIN Taheri pridržanih iranski pevec in skladatelj
26. januar varnostniki brez sodnega naloga, ki se doma in v službi in gredo AFSHIN Taheri revizijo in inšpekcijo na delo in domov, skupaj s pevcem in glasbeniki sami preselila na neznano lokacijo. 


Massive kopičenje praznovanja v Shiraz Hamid Noormohammadi
Po prejemu poročil, "človekove pravice in demokracijo v Iranu", torek, 3. marec od 08:00 razredov začne hkrati z University, Shiraz fakulteti Univerze prostorov, ki so v rally in proteste ki obiskujejo pouk zavrne Janbakhth ta protest za praznovanje svobode in protest proti novi kriminalu. sil vrhovnega vodje Ali Khamenei je naredil Shiraz 


kritika Širin Ebadi je za napad na hišo Karroubi: "Terror v mesecu Perzijskem Bahman 25 mučencev je bilo storjeno s strani vladnih uradnikov"
Širin Ebadi Nobelova nagrajenka za mir in predsednik dialoga CDHR Drgft s Human Rights Campaign očitati pomanjkanja dovoljenja mirnih demonstracij Brkhvrddvganh notranje uradniki ministrstva, ki omogoča različne skupine ljudi se je zbralo in rekel: Campaign International za človekove pravice ", trdi, če ministri d. Country Rally, je potrebno dovoljenje Ministrstva za notranje zadeve je tako, koliko noči pred vrati skupščine je Musavija Karroubi in v obsegu, da se sosedje krivi napisati e gravamen Kaj ne moremo sprostiti, ker ste se prijavljate. ministrstvo za notranje zadeve ne ve nezakonitega zbiranja, vendar, ko študenti želijo pohod meni, da je nezakonit. " 



Uporablja kot stavbe vojašnice, IRNA (oblačila - Haderi reporter pokriva!)
Po protestih 25 Bahman in marcem in prvim množične aretacije, na eni strani število civilu in dodal, vlada krajih Dygrbrkhy v začasen pripor je bil uradni Islamsko republiko tiskovna agencija osrednji urad takšnih mest. Haas oblačila iz prvega perzijski agencija mesec Esfand predstavitvene s pendreki in državljani čelado boj v soboto na stičišču Vali ASR Square v Fatimid se je premikalo jim za napad in aretirala in agencija preselil v stavbo. 


Karroubi je nevarno stanje
Novice za javnost, na Karroubi, F. Karroubi aretacije, in napad oblačila Mehdi Karroubi domov z nekaj granatami vrže njegov glas je bil stanovanjski objekt, aretacije vodje zelenega gibanja je vstopila v novo fazo. Mojtaba Vahedi, Mehdi Karroubi svetovalec "Days", je dejal, da gospa Karroubi pred tednom dni in se dajejo na hišni pripor, ne more iz hiše. Mehdi Karroubi, 14 dni pred dajo hišnem priporu, in fiksnih telefonov telefonov in interneta je bila odrezana, vendar je lahko pustite doma Karroubi Fatima in njenih otrok je moral izpolnjevati prejšnji teden z njegovo aretacijo Mehdi Karroubi bilo dovoljeno, da zapustijo hišo in izpolni svoje družine ne. 


Cosmos bralci: Ne motijo vodstvo, se bomo maščevati
"Prisežem pri Bogu Lashryk sem se naučil, da če zarote in izdajstva, ki jih Musavi in Karroubi najmanjša nelagodje za Rhbrm Grand ajatole Hameneja, da nas bo v akcijo in maščevanje krvi naših otrok bo." 


Skupina iranske revolucionarne garde izjave Zanjan
Namesto da bi narod Srdarany Sardari, Sardari zlato, sila, prevare in hinavščino, in vedo, da Sarbedaran res bojevniki, da ne bo peščica zlata na svetu in koristi od vlade s silo in predsedstvo, posilstva mladih naroda in krvi so dolge obrambe na kaznivo dejanje, ker desni Hqtlby prihodnjih letih ... Zagovarjamo sveti bojevniki Zanjan, vašo podporo voditeljev revolucije g. Mir Hosein Musavi, Hojatoleslam Khatami in Mehdi Karroubi Hojatoleslam in razglaša Brotherhood. 


Pripoved motorist Basij: Znjyrm do dna ulice in sem potrkal jih vse
En motorist mobilizacijo sil v mesecu Perzijskem Bahman 25 protesti zatrtje protestnikov tem, njihove pripovedi konfliktov tisti dan in kako ravnati s protestniki in blaženost jih je bil objavljen. Glede na vsebino članka Zdi se, da oseba, ki je izdal njegovo ime še ni, "Sadr je Mehdi Fatemi," kot sile Basij, Ansar-e Hezbolah, ali so povezani z nekaterimi obveščevalnega osebja, policije in obveščevalnih obveščevalnih organizacij, sile, imenovan "obleke" make up. 


Molite Khdaastmrarpyda način potovanja (Khamenei: Bog ne mislim odločitve rudnik)
. Medtem ko je manj se je zgodilo, saj pripombe Khamenei je na sestanku z duhovniki v Komu in Mrajtqlyd objavljeni, spletni strani pripada konservativni ajatola študentov Msbahyzdy, da objavi podrobnosti o nedavnem srečanju z vodjo islamske republike, ajatola Mesbah Yazdi dejal dodaja:


Izjava Reza Pahlavi režim v Teheranu, v navzočnosti neprijetno Komisije Združenih narodov za status žensk
Danes, v izjemno mizoginosti režim Tzvyramyz Islamske republike Iran iz Komisija pregleda položaj žensk v Združenih narodov petinpetdeseti zasedanju (UN CSW) bo imel svoje, se bo udeležil.Opredeljen cilj SHD ە Komisija pregleda položaj žensk je, da je vloga Združenih narodov: ". Organizirati spodbujanje razumevanja med spoloma na nacionalni ravni" Kako Islamsko republiko v tako imenovanem ustava diskriminacijo žensk na vseh ravneh, vključno z delovnimi mesti Vedo, da teh delovnih mest in vse tekoče družinskega prava, kot tudi strašni zločini nad ženskami so zahtevne svoje demokratične pravice je bila uporabljena, ki izpolnjuje pogoje za obstoj te komisije bo našel, težko jo je mogoče razumeti in Šteje se, sramotna za moške in ženske borci na svetu. Podjetje Teheranu režim sramota in posmeh za ZN o statusu žensk je pregled. Nasrin ime je pohvalno, Homa Darabi, in želimo predstaviti Ndaha konca režima žensk.Agrnh, bomo se nanašajo države članice, Komisija pa bo od njih zahteva, da odstopi in da upa, režim morilec, sanje in človekove pravice milijonov Iranke, nista povezana. Danes bolj kot kdaj koli prej, se spomnimo, da je zdravnik Martin Luther King je dejal: "Mi bomo pozabili na besede sovražnikov, temveč tišine naših prijateljev enostavno ne bomo pozabili." God Bless vse pogumne iranskih žensk in njihovih veter dvaintridesetih Hkmrvayy Brhand zatiralcev let. Reza Pahlavi
Dividers for Myspace @ Fillster.com


Pregled jutranjih časopisov v Teheranu, tretji torek v mesecu Perzijskem Esfand

Znanstveniki so zgradili prvi na svetu Zdlyzr

Live TV

Fajr Theater Festival razglasitev zmagovalcev

Tripoli naslednje Tvpdar Army helikopterji odpustili

Objava meri približno kandidatov izobrazbi

Ubijanje ljudi, zločinov proti Libiji Bshryn

Libijski konzularne delavce v skladu protestnike v Aleksandriji

Anglija, muslimanske proteste zoper molk mednarodne skupnosti

Active opozicije: Gaddafi verjetno odredil bombni napad na naftne objekte bi Sadrkhvahd

Komisija za človekove pravice: Mednarodna skupnost je združeno proti Libiji

Francoski baze: Arabic vstaje proti Ameriki in Izraelu

Share
Ali zaznamek to stran
Pošlji to stran prijatelju storiti 
Registrirajte se za Iran








Nov krog napada Karroubi 

Soroush: "Prekleto Kafrprvr Islamsko republiko" 

Voice of America "kramp" je bil 

Green aktivistov aretiranih s strani varnostnih sil v Turčiji 

Dvrkhyz strokovnjaki za odstranjevanje Hashmi 

AIDS ostaja verskih mesta Qom je žrtev 

Iran "smrt vsakih osem ur 

"Counter-revolucionarji", zadolžen navijačev Azhhay New Green Leaders 

Fundacija Ocena Hrytyj: Rated režim ekonomske svobode je 171 

nov Googlov projekt, vstop v muzej z enim klikom 

uradna televizija odstopu Bahrajna, da protest represijo in ponarejenih dejstev 

Gospod tožilec! Ne morem dialoga z mladimi, da? 

Aretacije in pritisk na študentskih aktivistov na tej univerzi Yasuj

Ni Boga, prisežem ga Bog ni Bog, ne 

Najmlajši član osebja zaprti Hosein Musavi v suspenziji na predvečer Mazandaran 

Gandžija za pridržanje in Arash Jafar Njbayy, dva zagovorniki svobode gibanja v Iranu 

Če želite shraniti, morajo biti vse dni, dni narod 

AFSHIN Taheri pridržanih iranski pevec in skladatelj 

Maroko, protesti na cunami, je bil 

Pozna Amir Bahrajn ponuditi opozicije Mzakrah 

Jemensko predsednik, da umakne to zahtevo in se srečate z opozicijo

Policist: obnašanje Basij ostaja v glavah ljudi 

Iranci imajo protesti v Veliki Britaniji, Nemčiji, Maleziji in Turčijo 

Pet aretiranih Nasir University 

Teheran, Ayranpysh predvidene vremenske razmere naslednjih pet dni 

Seyed Ali Homeinija: duhovnost v središču skupnosti, so bili v stiku z ljudmi je 

Sin Imam Musa Sadr: on je še vedno zaprtih v Libiji 






Do Ali vicey datum Persian Esfand 1389 v torek 3

No comments:

Post a Comment

ماه خردا در فرهنگ سنتی ایران

خردادگان جشن پاسداشت آب و گیاه و آبادانی                                        گرامی باد .... ایرج ادیب زاده: به فرخندگی هم نامی روز و ماه ...