Tuesday, February 8, 2011


فحه اول امروز روزنامه ها، چهارشنبه 20 بهمن، 9 فوریه

























[تاريخ مطلب: نوزدهم بهمن ۱۳۸۹ برابر با هشتم فوريه ۲۰۱۱]
LIKE ME              
ارسال به شبکهای اجتماعی                                                                                                                                           

كدخبر: ۱۳۶۴۵۵
تاريخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۵:۳۸
print نسخه چاپي
send ارسال به دوستان
مراسم رونمایی از ماهواره‌های فجر، رصد، امیرکبیر و ظفر و رونمایی از موتور مرحله اول ودوم ماهواره بر سفیر فجر و کپسول زیستی سری سوم صبح امروز در سالن اجلاس برگزار شد.














عكس/ وحيدرضا علايي

روزنامه الشرق الاوسط: شعار علیه خامنه ای در میدان تحریر مصر

دوشنبه، ۱۸ بهمن ۱۳۸۹ / ۰۷ فوریه ۲۰۱۱
AddThis Social Bookmark Button
روزنامه الشرق الاوسط ۷فوریه نوشت: جنبش اخوان المسلمین به اظهارات خامنه ای واکنش نشان داد به این صورت که گفت این جنبش قیام مصر را یک انقلاب اسلامی به شمار نمی آورد.
 در همین اثنا، شیخ الأزهر امام اکبر احمد طیب، اظهارات ولی فقیه ایران آیت الله علی خامنه ای را که در آن از مردم مصر خواسته بود به اعتراضات خود ادامه داده و یک حکومت اسلامی از روی الگوی انقلاب ایران برپا کنند را رد کرد.
تظاهر کنندگان در میدان تحریر با شعارهایی علیه ادعای خامنه ای پاسخ دادند و گفتند که آنها ”خاورمیانه دمکراتیک می خواهند و نه اسلامی”  و اینکه آنها هستند که می خواهند انقلاب مصر را به ایران صادر کنند. شیخ الازهر در اطلاعیه یی که دیروز صادر کرد گفت که او به شدت ” سیاستهای ایران را که در آن مرجعیت عالی دینی در این کشور مورد استفاده قرار گرفته و برای صدور فراخوانهایی به کار میرود که با اصول اسلام تناقض داشته و خروجی آشکار از متن صریح قرآن وسنت و اجماع امت است” را مردود شمرده و رد میکند. .....
شماری از تحصن کنندگان در میدان تحریر که از ۲۷ ژانویه گذشته در آنجا حضور دارند, اظهارات ولی فقیه انقلاب اسلامی را رد کردند و گفتند که آنها ”برای خاورمیانه ای دمکراتیک و نه اسلامی” تلاش می کنند و برای صادر کردن انقلاب مصر به ایران اقدام می کنند. 
جوانان دیروز شعارهایی علیه (رژیم) ایران به دلیل آنچه آن را دخالت ایران در امور داخلی مصر توصیف کردند، دادند. یکی از تظاهر کنندگان گفت «بعضیها میخواهند از آنچه در مصر میگذرد برای تحقق منافع مشخصی بهره برداری کنند، اما مصریها به صورت دسته جمعی اجازه چنین کاری را نخواهند داد» این را خبرگزاری آلمان گزارش کرد. این منبع ادامه داد «امکان ندارد که مصر، ایرانی دیگر باشد و هرگز یک دیکتاتوری دینی آنگونه که در ایران است بر ما حکومت نخواهد کرد».

آخرین به روز رسانی ( دوشنبه، ۱۸ بهمن ۱۳۸۹ 


LIKE ME

ارسال به شبکهای اجتماعی                               


                                 ۵۵ )


18 بهمن 89

کليد واژه ها : زندانيان سياسي , اقليتهاي مذهبي


جمعیت مبارزه با تبعیض تحصیلی - در روز ۶ ژانویه ۲۰۱۱ جمعی از هموطنان ایرانی و فعالین حقوق بشر در مقابل دفتر حفاظت از منافع جمهوری اسلامی در شهر واشنگتن دی سی جهت اعتراض به حکم ۱۲ سال زندان نوید خانجانی گرد هم آمده و حمایت خود را از این فعال حقوق بشر و دیگر دانشجویان زندانی و فعالین حقوق بشر اعلام داشتند.
در این گردهمایی که در ساعت ۲ بعد از ظهر امروز توسط جمعیت مبارزه با تبعیض تحصیلی تشکیل شده بود، از طرف گروه های متخلف حقوق بشری از جمله سازمان دیده بان حقوق بشر، کمیته گزارشگران حقوق بشر، عفو بین الملل (Amnesty International)، بنیاد برومند، کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران، گروه اتحاد برای ایران (United For Iran) و کمیته همبستگی با خواسته های ایرانیان حمایت شد.
در ابتدا کیانوش سنجری ضمن اعلام حمایت از نوید خانجانی دانشجوی محروم از تحصیل، عضو جمعیت مبارزه با تبعیض تحصیلی و کمیته گزارشگران حقوق بشر، به حکم حبس سنگین وی اعتراض نمود. وی در ادامه علت این حکم سنگین را تلاش نوید خانجانی برای احقاق حقوق از دست رفته ی تحصیل دانشجویان بهایی و غیر بهایی دانست.
آقای آرام حسامی، استاد علوم سیاسی دانشگاه مونتگامری مریلند، در اعتراض به ۱۲ سال حبس تعزیری نوید خانجانی گفت: «روندی که اکنون ملاحظه می کنید ماحصل انقلابی است که حرف اول و آخر آن آزادی بود. زندان های وطن امروز مملو از آزاد اندیشانی است که تنها جرمشان چراجویی از بین رفتن حقوق بشر است.
پرسشی که با سوال های متفاوت اما مضامین یکسان پرسیده می شود: چرا از حق تحصیل محروم می شویم، چرا در مکالمات خود آزاد نیستیم، چرا مصاحبه ممنوع است و به خاطر این پرسش ها متحمل هزینه های سنگینی می شوند. زندان، شکنجه، تجاوز، اعدام و حتی قتل هزینه هایی است که دانشجویان و مردم تنها به خاطر این پرسش می پردازند»
او در ادامه مطالبش به وظیفه ی شهروندان در تبعید اشاره کرد و گفت: «امروز این وظیفه ی ماست که صدای آزادی خواهی مردم ایران را به گوش جهانیان برسانیم.»
همچنین گوشزد کرد که نباید بگذاریم مسائل حقوق بشری تحت الشعاع مسائل اقتصادی و نظامی قرار بگیرد. اگر حکومت ایران به نوعی این حقوق را پایمال می کند، این بر عهده ی شهروندان در تبعید است که نگذارند سازمان ملل و دیگر کشورها این حقوق را نادیده بگیرند.
دکتر کاویان میلانی به عنوان سخنران بعدی در اعتراض به نقض حق تحصیل در ایران گفت: «همه ی ما، بشر و انسان هستیم و این عاری از بهایی، مسلمان، مسیحی، کلیمی و زرتشتی بودن ماست. حق تحصیل، از طبیعی ترین حقوق بشر و پدیده ای جهان شمول است. همه ی ایرانی ها به واسطه ی بشر و انسان بودن باید به طور مساوی از این حق بهره مند شوند. ما امروز به عنوان ایرانی، به عنوان انسان، به عنوان جزئی از خانواده بشری در اینجا جمع شدیم که به این ستم جواب بدهیم. هیچ قدرتی برای آپارتاید قومی، مذهبی و دینی حق ندارد حقوق انسان دیگری را زیرپا بگذارد و او را از حق مسلم خود محروم کند.»
دکتر میلانی ضمن اعتراض به حکم سنگین نوید خانجانی و نامتعارف خواندن این حکم گفت: اگر فعالین حقوق بشر ۱ ساعت در زندان باشند، در حق آنها اجحاف شده است، اما این ۱۲ سال فقط بیانگر ناراضی بودن حکومت ایران از حضور فعالین اجتماعی در فضای همگانی است.
در ادامه علی افشاری، فعال دانشجویی سابق،گفت: «حکم ننگین آقای خانجانی شکل سمبلیک و وضعیت دانشجویان ایرانی را نشان می دهد. دانشجویانی که برای احقاق حقوق ملت خود و برقراری دموکراسی و حقوق بشر فکر می کنند، دانشجویایی که فقط به تحصیل خودشان فکر نمی کنند و عملاً خود را برای ایجاد وضعیت بهتر درگیر می کنند.
این حکم در واقع مظلومیت مضاعف دانشجوی ایرانیست که از تحصیل محروم می شود و زمانی که به این وضع اعتراض می کند او را به ۱۲ سال حبس محکوم می کنند.
شاید به جرأت بتوان گفت پس از انقلاب فرهنگی، این تعداد دانشجوی محبوس و این حجم عظیم احکام سنگین تا انتخابات اخیر ایران دیده نشده است. اما همان طور که تاریخ نشان می دهد، دانشجویان به هیچ عنوان تحت ارعاب قرار نخواهند گرفت و این احکام سنگین به صورت آرشیوی از تمامی طرح های شکست خورده باقی خواهند ماند.
حکومت ایران باید بداند که دانشجو منتقد باقی خواهند ماند و خاموش نخواهد شد؛ اگر امروز نوید به زندان افکنده شود، نوید های دیگری در دانشگاه فعالیت او را تا زمانی که استبداد و خودکامگی مذهبی در ایران به پایان برسد، ادامه خواهند داد.»
این فعال دانشجویی در انتها ابراز امیدواری کرد که روزی در ایران با همدیگر، در کنار تمام دانشجویانی که هم اکنون در زندان به سر می برند، زوال استکبار دینی را جشن بگیریم.
در انتها حاضران که جمعی از شهروندان آمریکایی غیر ایرانی و بهایی نیز در بینشان دیده می شد، شعارهای "حق تحصیل برای همه"، "حقوق بشر در ایران"، "دموکراسی در ایران" سر دادند و برگه هایی همراه با عکس و توضیحاتی در مورد فعالیت و حکم نوید خانجانی را بین عابرین و اتومبیل ها پخش کردند.
در این تجمع خبرنگار خبرگزاری تلویزیون صدای آمریکا و خبرنگار رادیو کوچه نیز حضور داشته و مصاحبه هایی را با حضار و سخنرانان انجام دادند.

کميته گزارشگران حقوق بشر
Committee of Human Rights Reporters





Is Mubarak Heading to Germany?

Feb 8, 2011 – 6:41 AM
Lauren Frayer
Lauren FrayerContributor
Rumors are swirling that Egyptian President Hosni Mubarak may soon head to Germany for health checks, in a face-saving exit that would likely be heralded as victory for demonstrators calling for his ouster and would also give Egypt's new vice president some breathing room to implement U.S.-backed reforms.

It's unclear whether the 82-year-old leader has any immediate health problems. But such a trip, under the guise of medical reasons, could be one way for Mubarak to plan a graceful departure from the political turmoil surrounding him, though it's unclear whether he's amenable to it. Last week, he delivered a speech on state TV vowing to die on Egyptian soil -- a jab at those demanding his exile.
Is Mubarak Heading to Germany?
Amr Nabil, AP
Unconfirmed reports say Egyptian President Hosni Mubarak could be going to Germany for medical reasons.

Sources at a luxury hospital in southwest Germany told Der Spiegel newspaper that they're preparing for Mubarak's possible arrival, under a plan hatched by the U.S. government that would have Mubarak fly to Germany for a "prolonged health check." U.S. officials refused to comment on the report, and a spokesman for Chancellor Angela Merkel told Dow Jones that Germany has received no requests to grant Mubarak exile.

U.S. Secretary of State Hillary Rodham Clinton was in Munich for a security conference last week, but it's unclear whether she talked with German officials about any such plan. Asked about a possible transfer of power in Egypt, Clinton said, "There are certain things that have to be done in order to prepare," The New York Times reported.

The paper also quoted Amr Hamzawy, one of the so-called "wise men" mediating talks between Vice President Omar Suleiman and some of the protesters, as saying his group of Egyptian intermediaries has drawn up a plan that would see Mubarak transfer his powers to Suleiman and perhaps move to the Egyptian resort town of Sharm el-Sheik or embark on one of his annual medical leaves to Germany.
Max Grundig Clinic
The Image Gate / Getty Images
The Max-Grundig-Klinik Buhlerhohe is one of several hospitals that would host Mubarak if he goes to Germany.

According to Der Spiegel, plans for Mubarak to travel to Germany are far more concrete than previously thought. Talks are being held with several suitable hospitals, including the Max-Grundig-Klinik Buhlerhohe, a luxury spa and health center in the Germany's idyllic Black Forest, near the southwestern town of Buhl, the paper reported. The clinic's website says it has the "ambience of a luxury hotel."

It's unclear whether Mubarak has been to that clinic before, as the details of his previous trips to Germany have been shrouded in secrecy. Last spring he had his gallbladder removed at another facility in Heidelberg, amid rumors at the time that he was suffering from cancer.

Der Spiegel said Mubarak was already camping out at his Sharm el-Sheik resort residence, but Egypt's state-run MENA news agency said he met today with the visiting foreign minister of the United Arab Emirates.

Mubarak also set up a committee today to recommend constitutional changes that would relax presidential eligibility rules and impose term limits -- the first concrete step he has taken toward democratic reforms that have been the demands of thousands of protesters for the past two weeks, as well as Western diplomats. Mubarak also set up another committee to oversee implementation of all proposed reforms, Suleiman announced on state TV.

Protesters have complained that the Egyptian government's concessions -- with Mubarak setting up committees like those today, and Suleiman holding talks with some opposition leaders -- have fallen short of their demands. They want Mubarak's complete ouster and haven't been satisfied with his promise not to stand in September elections. Thousands are still camping out today in Cairo's Tahrir Square, vowing not to leave until Mubarak goes.

In Germany, lawmakers in Merkel's governing coalition have said they're open to the idea of hosting Mubarak if it helps the situation on the ground in Egypt.

"We need a peaceful transition in Egypt. If Germany can make a constructive contribution in an international framework, we should receive Hosni Mubarak -- if he wants that," Andreas Schockenhoff, a senior member of Merkel's conservative Christian Democratic Union party, told Der Spiegel.

Elke Hof, the security policy spokeswoman for Germany's Free Democratic Party, a junior coalition member, told the publication, "I would welcome an early departure by Mubarak if this can contribute to stabilizing the situation in Egypt."

But some opposition lawmakers disagree.

"Care must be taken to ensure that Mubarak doesn't use a stay at a German hospital to duck his responsibilities toward the people of Egypt," Cem Ozdemir, co-leader of Germany's Green Party,told the Hannoversche Allgemeine newspaper. "Germany cannot become a luxurious sanctuary for deposed despots."

ماه خردا در فرهنگ سنتی ایران

خردادگان جشن پاسداشت آب و گیاه و آبادانی                                        گرامی باد .... ایرج ادیب زاده: به فرخندگی هم نامی روز و ماه ...