Monday, February 28, 2011

اخبارهای زنده از رسانه های گروهی اینترنت







✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌





*******************************





*******************************




ارسال به شبکهای اجتماعی


☝☝☝☝ ☝☝☝☝ ☝☝☝☝ ☝☝☝



Share

تهران دقایقی پس از انتشار خبر انتقال رهبران سبز به زندان حشمتیه

تهران دقایقی پس از انتشار خبر انتقال رهبران سبز به زندان حشمتیه
۰۹ اسفند ۱۳۸۹ دانا دبیر
  • اندازه حروف
image
با دستگیری و انتقال رهبران جنبش سبز صدای الله اکبر بخش‌هایی از پایتخت را به لرزه در آورده‌است با این حال خبرگزاری فارس خبر بازداشت موسوی و کروبی و همسران‌شان را تکذیب کرد.
مجتبی می‌گوید: «صدای الله اکبر بلندتر از همیشه از منطقه آریا شهر به گوش می‌رسد.» مریم در یک تماس تلفنی از بیرون ریختن تعدادی از مردم در ناحیه ونک خبر می‌دهد. به گزارش خبرنگار خودنویس در پایتخت با انتشار خبر  بازداشت میرحسین موسوی، کروبی و همسران‌شان، فضایی حاکی از بهت و خشم حاکم است. عسل به خبرنگار خودنویس گفت: «آخر سر کار خودشان را کردند و حالا ما فقط و فقط نشسته‌ایم و نظاره می‌کنیم. باید همین امشب به خیابان‌ها ریخت و فریاد آزادی این دو رهبر جنبش سبز را سر داد.»
منصور که خود دادگاه‌ آخر خود را طی می‌کند بهت زده می‌گوید: «کجا رفت شعار "موسوی دستگیر بشه ایران قیامت می‌شه؟"چرا هیچ کس کاری نمی‌کند».
ندا معتقد است فردا جوانان زیادی به خیابان‌ها خواهند آمد زیر او طرفداران  این دو رهبر جنبش را زیاد قلمداد می‌کند. سمیه که از اهالی مناطق جنوب شهر تهران است در استتوس فیس بوک خود نوشته‌است: «در محله ما هیچ صدای الله اکبری به گوش نرسید، در محله شما چطور؟»
راه سبز از قول فرزندان موسوی و کروبی می‌نویسد آنها از مراجع تقلید خواستند تا سکوت خود را بشکنند.
از اکباتان و سعادت آباد نیز خبر می‌رسد صدای الله اکبر و مرگ بر دیکتاتور فضا را پر کرده است. مصطفی می‌گوید: «باید برای زندانی کردن و یا به عبارت بهتر بگویم دزدیدن این دو رهبر جنبش سبز دنیا به اعتراض برخیزد و سکوت نکند. اگر این‌گونه ادامه دهیم چیزی از جنبش سبز نمی‌ماند
علی امیدوارم است اما می‌خواهد که اعتراض‌های خیابان به اعتصاب‌های کارگران و کارمندان بکشد تا نتیجه بگیرد. خیابان جای خوبی است برای فریاد زدن اما نه جایی برای به نتبجه رساندن فریاد. باید جنبش سبز کارگران را هم با خود همراه کند و اقشار جنوب شهر نیز باید به جنبش بپیوندند.




✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌ 

*******************************


*******************************
ارسال به شبکهای اجتماعی 
☝☝☝☝ ☝☝☝☝ ☝☝☝☝ ☝☝☝ 
Share

کروبی و موسوی بازداشت و به زندان حشمتیه منتقل شده‌اند
آژانس ايران خبر -  ۱۳۸۹/۱۲/۹
کروبی و موسوی

آژانس ايران خبـــــــــــــر: به گزارش خبرگزاری هرانا , پس از تایید اعمال محدودیت ها بر میرحسین موسوی و مهدی کروبی، دو تن از رهبران مخالفان دولت، به همراه همسران خود زهرا رهنورد و فاطمه کروبی، از سوی محسنی اژه‌ای، خبرها حاکی از آن است که این چهار تن دستگیر شده و به زندان حشمتیه تهران منتقل شده‌اند.
گفته می شود بازداشت و انتقال آنها به زندان قطعی است اما زمان دقیق انتقال آنها هم چنان مبهم است.
به گزارش منابع نزدیک به اصلاح طلبان، پیش از این و در دو هفته گذشته، مقامات کشور در مورد محدودیتها و نحوه‌ی حصر آقایان موسوی و کروبی سکوت اختیار کرده بودند که این مساله به مبهم شدن فضا و گمانه‌زنی‌ها دامن زده بود.
شایان ذکر است که دادستان کل کشور امروز در یک نشست خبری، اقدامات حکومتی عليه ميرحسين موسوی و مهدی کروبی، را تأييد کرد.
محسنی اژه‌ای، با تاکید بر اینکه اعمال محدودیت ها بر موسوی و کروبی گام اول است: "در مورد سران فتنه ابتدا ارتباط آن‌ها اعم از رفت و آمدها و ارتباطات تلفنی و غير تلفنی محدود شد، اما اين قدم اول است که اگر اقتضائات فراهم شود قدم‌های بعدی در برخورد با آن‌ها برداشته می‌شو
برگشت


✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌


*******************************


*******************************
ارسال به شبکهای اجتماعی 
☝☝☝☝ ☝☝☝☝ ☝☝☝☝ ☝☝☝
Share

من هم شجاعت تو را خواهم داشت






✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌

*******************************


*******************************
ارسال به شبکهای اجتماعی 
☝☝☝☝ ☝☝☝☝ ☝☝☝☝ ☝☝☝
Share

Sunday, February 27, 2011



آمریکا: معمر قذافی باید برود

معمر قذافی از طرفدارانش خواسته است که مسلح شوند
باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا گفته است که سرهنگ قذافی مشروعیت خود به عنوان رهبر لیبی را از دست داده و باید فورا از قدرت کناره گیری کند.
کاخ سفید با صدور بیانیه ای اعلام کرده که باراک اوباما این مطلب را روز شنبه درگفتگوی تلفنی با آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان در میان گذاشته است.
آقای اوباما گفت: "رهبر کشوری که فقط با استفاده از خشونت گسترده علیه مردم می تواند بر سر قدرت باقی بماند مشروعیت حکومت کردن را از دست داده است و باید با کناره گیری فوری، کار درست را برای کشورش انجام دهد."
هم زمان، هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه آمریکا طی بیانیه ای اعلام کرد: "معمر قذافی اعتماد مردم خود را از دست داده و باید پیش از وقوع خونریزی و خشونت بیشتر، برود."
او افزود: "مردم لیبی شایستگی دولتی را دارند که آرمان های آنها را برآورده و حقوق بشر جهان شمول آنان را رعایت کند."
معمر قذافی و نیروهای هوادار او هنوز کنترل طرابلس، پایتخت و نواحی اطراف آن را در دست دارند اما چند شهر از جمله بنغازی، دومین شهر بزرگ لیبی در اختیار مخالفان است.
سیف الاسلام قذافی، یکی از پسران رهبر لیبی روز شنبه درباره بروز جنگ داخلی و تجزیه لیبی هشدار داد.
او روز جمعه کناره گیری پدرش از قدرت را رد کرد و به تلویزیون سی ان ان ترک گفت: "ما سه طرح داریم؛ طرح اول این است که در لیبی بمانیم و بمیریم، طرح دوم این است که در لیبی بمانیم و بمیریم و طرح سوم این است که در لیبی بمانیم و بمیریم."
جلسه شورای امنیت
نمایندگان کشورهای عضو شورای امنیت سازمان ملل متحد در نیویورک گردهم آمده اند تا پیش نویس یک قطعنامه تحریمی علیه حکومت معمر قذافی را بررسی کنند.
تدابیر تنبیهی مندرج در این پیش نویس عبارتند از تحریم نظامی، ممنوعیت سفر مقام های ارشد لیبی به خارج، مسدود شدن دارایی های هیات حاکمه در طرابلس و ارجاع لیبی به دادگاه بین المللی جزایی.
مهم ترین موضوع مورد اختلاف بین اعضای شورای امنیت ارجاع لیبی به دادگاه بین المللی جزائی است
باربارا پلت، خبرنگار بی بی سی در سازمان ملل متحد می گوید که مهم ترین موضوع مورد اختلاف بین اعضای شورای امنیت ارجاع حکومت لیبی به دادگاه بین المللی جزائی به اتهام نقض گسترده حقوق بشر است.
سفیر لیبی در سازمان ملل متحد که به صف مخالفان پیوسته است روز جمعه با حضور در جلسه شورای امنیت از این اقدام حمایت کرد.
بان کی مون، دبیر کل سازمان ملل متحد هم جمعه در جلسه اضطراری شورای امنیت حاضر شد و اعضای این نهاد را به واکنش سریع و قاطع در برابر سرکوب مخالفان و "نقض جدی حقوق بشر" در لیبی ترغیب کرد.
او هشدار داد: "در چنین شرایطی از دست رفتن زمان به معنای از دست رفتن جان مردم است."
بان کی مون گفت که بیش از یک هزار نفر طی روزهای اخیر در لیبی کشته شده، ۲۲ هزار نفر به تونس فرار کرده و ۱۵ هزار نفر دیگر هم به مصر پناه برده اند.
در تحولی دیگر، ویلیام فاکس، وزیر دفاع بریتانیا اعلام کرده که دو هواپیمای ترابری ارتش طی عملیاتی ۱۵۰ غیرنظامی که بیشتر آنها شهروند بریتانیا بوده اند را از یکی از نقاط بیابانی در جنوب شهر بنغازی لیبی نجات داده و به مالت منتقل کرده اند.
رد دخالت نظامی
در پیش نویس قطعنامه شورای امنیت موضوع ایجاد منطقه ممنوعه پرواز بر فراز آسمان لیبی مطرح نشده است.
این اقدام یکی از درخواست های اصلی فعالان حقوق بشر است که می گویند بدون تدابیر نظامی بین المللی به ویژه ایجاد منطقه ممنوعه پرواز نمی توان سرکوب مخالفان را متوقف کرد.
سازمان پیمان آتلانیتک شمالی (ناتو) نیز اقدام نظامی علیه حکومت لیبی را رد کرده است.
آمریکا، بریتانیا، فرانسه و آلمان از پیش نویس قطعنامه شورای امنیت حمایت می کنند.
باراک اوباما روز جمعه فرمان مسدود شدن دارایی های سرهنگ قذافی، فرزندان و مقام های ارشد دولت او را صادر کرد.
تمام فرزندان معمر قذافی از جمله سیف الاسلام، معتصم، خمیس (پسران) و عایشه دختر وی توسط ایالات متحده تحریم شدند و املاک متعلق به دولت لیبی در آمریکا را نیز مصادره می شود.
با وجود بروز درگیری های تازه در بخش هایی از طرابلس، پایتخت لیبی، به نظر می رسد معمر قذافی کنترل کامل مرکز این شهر را دست دارد.

بافت جمعیتی در لیبی


به روز شده:  20:32 گرينويچ - 27 فوريه 2011 - 08 اسفند 1389

محاکمه قذافی در دادگاه بین المللی کیفری؟

عصر شنبه (بیست و وششم فوریه) هر پانزده عضو شورای امنیت سازمان ملل متحد بر سر ارجاع پرونده لیبی به دادگاه بین المللی کیفری به توافق رسیدند.
شورای امنیت خواستار تحقیق کامل پیرامون تمام وقایع خشونت بار لیبی شده است و از مقامات این کشور خواسته است که با دادگاه بین المللی همکاری کامل داشته باشند.
به گفته منابع دیپلماتیک با آن که تمامی اعضای شورای امنیت بر سر مسدودکردن دارایی های سرهنگ قذافی، فرزندان و بستگان نزدیک، و هم چنین تحریم تسلیحاتی لیبی توافق کامل داشتند، بر سر پیش نویس ارجاع پرونده لیبی به دادگاه بین المللی کیفری و محاکمه سرهنگ قذافی چنین توافقی وجود نداشت.
عبدالرحمان شلغم نماینده لیبی در شورای امنیت طی نامه ای به این شورا خواستار رسیدگی دادگاه بین المللی کیفری به وقایع کشورش به عنوان جنایات جنگی شده بود.
اما روز شنبه در بحث درباره پیش نویس قطعنامه، برزیل و پرتغال از امضاکنندگان اساسنامه دادگاه بین المللی با ارجاع فوری پرونده لیبی به این دادگاه موافق نبوده و روسیه و چین هم در این مورد ابراز نگرانی کرده بودند.
آمریکا، روسیه و چین سه عضو دائمی شورای امنیت که از حق وتو برخوردارند جزو 139 کشوری نیستند که اساسنامه دادگاه بین المللی کیفری را به امضا رسانده اند.
هرسه کشور گفته اند که وجود این دادگاه بهانه ای به دست رهبران مستبد جهان می دهد تا وارد روند صلح نشوند.
آمریکا هم چنین اذعان داشته که از کشیده شدن پای پرسنل نظامی اش به این دادگاه بیم دارد و به همین دلیل از امضای اساسنامه آن خودداری کرد.
نکته جالب این جاست که پس از صدور حکم دادگاه بین المللی کیفری علیه عمر البشیر، سرهنگ معمر قذافی به شدت به این دادگاه حمله کرد و آن را معرف "تروریسم نوین جهانی" خواند.
این دومین باری است که شورای امنیت سازمان ملل متحد رسیدگی به وقایع خشونت بار و محاکمه رهبر یک کشور را به دادگاه بین المللی ارجاع می دهد.
در ماه مارس سال 2005 شورای امنیت طی قطعنامه ای رسیدگی به جنایات جنگی در منطقه دارفور سودان را به دادگاه بین المللی کیفری ارجاع داد و درماه مارس سال 2009 این دادگاه حکم بازداشت عمر البشیر رهبر سودان را به اتهام ارتکاب جنایات جنگی صادر کرد.
نکته جالب این جاست که پس از صدور حکم دادگاه علیه عمر البشیر، سرهنگ معمر قذافی به شدت به این دادگاه حمله کرد و آن را معرف "تروریسم نوین جهانی" خواند.
اکثر کشورهای اتحادیه آفریقا هم نسبت به حکم جلب رهبر سودان نظر موافقی نداشتند اما این بار گابن، نیجریه و آفریقای جنوبی، هر سه کشور آفریقایی عضو شورای امنیت، با ارجاع پرونده لیبی به دادگاه بین المللی موافقت کردند.
توافق هر پانزده کشور شورای امنیت بر سر صدور قطعنامه علیه معمر قذافی رهبر لیبی نشان دهنده نگرانی های فزاینده از بابت تحولات خاورمیانه و شمال آفریقاست.
اما به نظر می رسد مردم لیبی منتظر رای دادگاه بین المللی کیفری نخواهند ماند. آن گونه که نماینده لیبی و سایر دیپلمات های این کشور طی چند روز اخیر بارها گفته اند سرهنگ قذافی از نظر آن ها یک جنایت کار جنگی است.


انتقاد سه مرجع تقلید از حصر رهبران مخالفان

از راست: بیات زنجانی، یوسف صانعی، علی محمد دستغیب
آیت الله زنجانی، صانعی و دستغیب به علت انتقادها، موضوع خشم مقام های جمهوری اسلامی بوده اند
در ادامه اعتراض ها به حصر میرحسین موسوی و مهدی کروبی، رهبران مخالفان حکومت ایران، آیت الله یوسف صانعی، آیت الله علی محمد دستغیب و آیت الله اسدالله بیات، از مراجع تقلید منتقد حکومت، در بیانیه های جداگانه ای به این مسئله اعتراض کرده اند.
آیت الله یوسف صانعی در بیانیه ای که روز یکشنبه 8 اسفند از طریق پایگاه اطلاع رسانی او در اینترنت منتشر شد نوشت که رفتار حکومت ایران نشانه درماندگی و ضعف سیاسی است.
میرحسین موسوی و همسرش زهرا رهنورد، و مهدی کروبی و همسرش فاطمه کروبی از زمان تظاهرات ضدحکومتی 25 بهمن تحت حصر خانگی قرار گرفتند و گزارش ها در چند روز اخیر نیز حاکی از انتقال آنها به مکانی نامعلوم است.
آیت الله صانعی در بیانیه خود نوشت که این چهار نفر "بدون برگزاری هرگونه دادگاه و محکمه ای (هرچند صوری) و بدون اجازه دفاع به آنها در حصر خانگی یا محرومیت از حقوق اولیه انسانی" قرار گرفته اند.
او در ادامه این بیانیه می نویسد اینها اعمالی است که "نشان از درماندگی و ضعف سیاسی عاملان و آمران آن از اقناع افکار عمومی دارد."
آیت الله صانعی به مقایسه اوضاع فعلی با دادگاه های زمان شاه می پردازد: "هنوز فراموش نکرده ایم که دادگاه های سیاسی در رژیم گذشته، فارغ از احکام ظالمانه و فرمایشی بودن آنها مانند دادگاه های نظامی دکتر مصدق و فدائیان اسلام و ده ها محاکمه سیاسی دیگر، چگونه برگزار می شد و متهمان چگونه از اعمال و افکار خود دفاع می کردند که خود حکایت از این توجه در سیستم حقوقی و قضایی دارد."
آیت الله صانعی همچنین در بیانیه اش نوشت: "جای بسی تاسف و تعجب است که برخی از افراد، اعتراض معترضین سیاسی را در جامعه فاقد هر گونه پایگاه و جایگاهی دانسته و آن را دروغ و حیله پنداشته ولی با داشتن تمامی قدرت های تبلیغی و رسانه ای از برگزاری یک دادگاه صالح علنی عاجز هستند تا در آن معترضان و منتقدان سیاسی نیز بتوانند از نظرات خود دفاع کنند و در نهایت جامعه خود قضاوت کند که حق با کیست؟"
آیت الله صانعی از روحانیون نزدیک به اصلاح طلبان است و از چهره های مورد خشم حکومت بوده است. دفتر او در شهر قم حدود 8 ماه قبل هدف حمله قرار گرفت و اشیای آن تخریب شد.
آیت الله بیات زنجانی از دیگر مراجع تقلید و منتقد حکومت ایران نیز در بیانیه از برخورد با "یاران صدیق امام و انقلاب" به "صرف اعتراض" انتقاد کرده است.
آیت الله بیات زنجانی در این بیانیه که به نظر می رسد در اصل برای اعتراض به توهین به فائزه هاشمی رفسنجانی در حرم عبدالعظیم در جنوب تهران تنظیم شده، آمده است: "چگونه و بر چه اساس در این شرایط، به جای برخورد با چنین افرادی، به سراغ یاران صدیق امام و انقلاب رفته و به صرف اعتراض، آنانی را که در روزهای مبارزه با رژیم ستمشاهی در صف اول مبارزات بوده‌اند و روزهای سخت دوران دفاع مقدس را با مدیریت اجرائی خود به بهترین نحو ممکن پشت سر گذاشته‌اند، مورد بدترین بی‌مهری‌ها قرار داده‌اند؟!"
آیت الله سیدعلی محمد دستغیب دیگر مرجع تقلید و از اعضای مجلس خبرگان که مقر او در شیراز است نیز روز شنبه در نامه ای خطاب به مجلس خبرگان نوشت که باید "به اعتراضات دو کاندیدای ریاست جمهوری آقایان موسوی و کروبی در نزد هیاتی که طرفین دعوی قبول داشته باشند گوش داده شود و بررسی شود و هرچه سریعتر حصر غیرقانونی و غیرشرعی این دو بزرگوار برداشت شود."
اینها تازه ترین واکنش ها به حصر یا زندانی شدن رهبران مخالفان و همسران آنهاست.

راهپیمایی در راه

"شورای هماهنگی راه امید سبز" که موسوی و کروبی آن را سال گذشته در جریان اعتراضات به نتایج انتخابات ریاست جمهوری بنیان گذاشتند از معترضان دعوت کرده است روز 10 اسفند با تظاهرات خیابانی به "زندانی شدن" این افراد اعتراض کنند.
سخنگویان مخالفان در ایران می گویند که میرحسین موسوی، مهدی کروبی و همسران آنها عملا زندانی هستند.
پیشتر مجتبی واحدی، مشاور مهدی کروبی که در خارج از ایران به سر می برد گفت که او و همسرش به یکی از "خانه های امن" منتقل شده اند.
آقای واحدی به بی بی سی گفت یک هفته است که اطرافیان و فرزندان مهدی کروبی از وضع او کاملا بی خبر هستند و اطلاعی از سلامت او و همسرش ندارند.
او با اشاره به تاریک بودن پنجره های خانه آقای کروبی و عدم حضور نیروهای امنیتی در اطراف خانه گفت: "یک هفته است در بی خبری مطلق هستیم، نمی دانیم کجا هستند، یعنی در کجا زندانی هستند و وضعیت سلامتی او چطور است. اگر مشکلی برای سلامتی او پیش آمده باشد، مسوولش حکومت است."
محمد خاتمی نیز روز شنبه گفت: "چرا باید کسانی چون جناب مهندس موسوی و جناب آقای کروبی و همسرانشان که سابقه درخشان در انقلاب و جمهوری اسلامی دارند و در دلبستگی شان به اصل نظام و انقلاب تردیدی نیست دچار حصر و محدودیت شوند؟"
میرحسین موسوی و مهدی کروبی چند هفته قبل هواداران خود را به تظاهراتی در روز 25 بهمن در حمایت از جنبش های مردمی در تونس و مصر دعوت کردند.
در آن روز معترضان علیرغم حضور گسترده نیروهای امنیتی دست به تظاهرات زدند و شعارهای تندی علیه رهبر جمهوری اسلامی سر داده شد.
گروه هایی از معترضان در روز اول اسفند نیز به مناسبت هفتمین روز درگذشت کسانی که در روز 25 بهمن کشته شده بودند تظاهرات کردند که با حضور بسیار گسترده نیروهای امنیتی روبرو شد.

ماه خردا در فرهنگ سنتی ایران

خردادگان جشن پاسداشت آب و گیاه و آبادانی                                        گرامی باد .... ایرج ادیب زاده: به فرخندگی هم نامی روز و ماه ...